Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

Η αιτία που η  χώρα πτώχευσε είναι η κακοδιαχείριση των ταμείων και η καταστροφική επενδυτική πολιτική των αποθεμάτων (χρηματιστήριο)
Όλα στο  Φως. Το εννοείτε;
Κύριε Παπανδρέου
να αναρτηθούν στο διαδίκτυο οι οικονομικές  καταστάσεις των τεσσάρων μεγαλύτερων ταμείων (ισολογισμοί και αποθεματικά) από το 1996 -2008.  Ο κόσμος πρέπει να δει την αλήθεια .
ΓΙΑΤΙ  κανείς εισαγγελέας  μέχρι σήμερα δεν  έχει ασχοληθεί με αυτό το θέμα;
ΓΙΑΤΙ κανένα μα κανένα κόμμα  δεν έχει ζητήσει  εξεταστική στο θέμα αυτό; (Με τιμητική εξαίρεση τον κύριο Λαφαζάνη)
Περιμένουμε κύριε Παπαπανδρέου την ανάρτηση των οικονομικών στοιχείων.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.