Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

Στρος Καν. Η ελληνική κυβέρνηση έφτιαξε τα μέτρα.


Χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ο γνωστός ανταποκριτής από την Ουάσινγκτον κ. Μιχάλης Ιγνατίου, μετέδωσε την είδηση ότι στο περιθώριο μιας συνέντευξης που πήρε από τον διευθυντή του ΔΝΤ κ. Στρος Καν, ο τελευταίος του είπε ότι το μνημόνιο συνεργασίας (δηλαδή η συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και ΔΝΤ), το συνέταξε μόνη της η ελληνική κυβέρνηση και το παρουσίασε στο ΔΝΤ.
Εμείς λέμε, πως αν αυτό αληθεύει τότε η ελληνική κυβέρνηση και ο κ. Παπανδρέου προσωπικά, ο οποίος άλλα είπε μέσα στη Βουλή, είναι πολλαπλά εκτεθειμένοι απέναντι στον ελληνικό λαό, ο οποίος δικαιούται να γνωρίζει ποιος.....
ακριβώς είναι ο εμπνευστής αυτών των σκληρών μέτρων που υποτίθεται ότι τάχα μας τα επέβαλε το ΔΝΤ. Ο κ. Στρος Καν ανέφερε μάλιστα και δύο ελληνικά ονόματα που είναι οι συντάκτες της συμφωνίας.
Αυτό είναι ένα θέμα ζωτικής πολιτικής σημασίας και πρέπει να ξεκαθαρίσει αμέσως για να μάθουμε ποιος λέει αλήθεια. Το ΔΝΤ ή η ελληνική κυβέρνηση; 
Αν θέλετε την δική μας αίσθηση, το ΔΝΤ λέει την αλήθεια.
Θα πρέπει λοιπόν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά και τα άλλα κόμματα (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ) να πιέσουν ώστε να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια.
Δεν μπορεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να αποφεύγει το πολιτικό κόστος εξαπατώντας το λαό και ταυτόχρονα να παίρνει και λευκές επιταγές από τη Βουλή ο κ. Παπακωνσταντίνου, ότι δήθεν τις απαιτεί το ΔΝΤ.
Επιτέλους ήρθε η ώρα της αλήθειας.
Όχι άλλη κοροϊδία.  

ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.