Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010

Ο Καραμανλής θα μιλήσει σύντομα...


Αξιόπιστες πηγές που βρίσκονται κοντά στον Κώστα Καραμανλή μεταφέρουν την ικανοποίηση του πρώην πρωθυπουργού για όσα δήλωσε σήμερα οι Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία:
Ερώτηση. Ο Κ. Καραμανλής επιμένει, προς το παρόν, στη σιωπή του. Δεν έπρεπε να δώσει εξηγήσεις;
Σαμαράς: Εκείνος που χρειάζεται να δώσει εξηγήσεις είναι αυτός που κραύγαζε προεκλογικά «λεφτά υπάρχουν»… Ο Καραμανλής ζήτησε έγκαιρα να ληφθούν μέτρα, που αν λαμβάνονταν τότε θα ήταν επαρκή. Οι επικριτές του παίρνουν σήμερα μέτρα πολύ χειρότερα και....

δεν αποκλείεται να πάρουν ακόμα χειρότερα. Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, άλλοι χρειάζεται να δώσουν εξηγήσεις.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η φράση αυτή του Προέδρου της ΝΔ θα αποτελέσει και το ένα από τα δυο βασικά σημεία στα οποία θα αναπτυχθεί η απάντηση Καραμανλή: Ο ίδιος είχε ζητήσει εγκαίρως νέα μέτρα, αλλά ο Γιώργος Παπανδρέου εκβίασε εκλογές  για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κραυγάζοντας «λεφτά υπάρχουν» και τελικά οδήγησε την χώρα στο ΔΝΤ και πολύ χειρότερα μέτρα.
Το δεύτερο θέμα που θα χρησιμοποιήσει ο κ. Καραμανλής στην επανεμφάνισή του θα είναι το γνωστό ζήτημα του διακανονισμού των ομολόγων από την Τράπεζα της Ελλάδος – για το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει «αντάρτικο» η Βάσω Παπανδρέου.
Πότε θα μιλήσει ο κ. Καραμανλής; Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες λένε οι ίδιες πηγές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.