Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

Νέο - παπανδρεικός λαικισμός!


Αφού γκρέμισε τα ερείπια της "Φαντασίας", ο Γιώργος Παπανδρέου προχώρησε στη δημοσιοποίηση των ονομάτων φοροφυγάδων γιατρών. Το επόμενο βήμα του υποθέτουμε, θα είναι να ανέβει σε καμιά μοτοσικλέτα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και να κάνουν μαζί συλλήψεις. Ο νέος λαικισμός του ΠΑΣΟΚ είναι χειρότερος από τον παλιό. Εκείνος τουλάχιστον ήταν λαικισμός στο όνομα των κοινωνικά ασθενεστέρων , των μη προνομιούχων. Ο σημερινός παραπέμπει ευθέως σε ρωμαική αρένα. Μόνο που τώρα δεν έχουμε "άρτο και θεάματα" αλλά σκέτα....θεάματα. Τον άρτο τον πήρε το ΔΝΤ!
(Ελεύθερος Τύπος)


online-press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.