Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

Η Διαμαντοπούλου θα μηνύσει τον Κανάκη;


Η Άννα Διαμαντοπούλου βγήκε την Τετάρτη 19.05 στο MEGA και κατήγγειλε όσους διαδίδουν φήμες ότι θα παραιτηθεί... είπε ότι τις φήμες τις διακινούν ανώνυμα blogs και πρέπει να μπούνε κανόνες... δηλ. φίμωτρο.

Λίγη ώρα αργότερα στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα ο Α. Κανάκης αναπαρήγαγε τη φήμη ότι θα παραιτηθεί γιατί οι συνεργάτες της πληρώθηκαν 16.000 πλασματικές υπερωρίες που δεν είχαν κάνει!!!

ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΕΙ Η κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ή ΜΟΝΟ ΤΑ blogs ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ;


ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.