Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

Πάγκαλε! Τώρα ποιος είναι το ψώνιο;

O κ. Πάγκαλος, αναφερόμενος στους πρώην βουλευτές του ΠAΣOK, που αντιτάσσονται στο σχέδιο (Ανάν), σημείωσε συγκεκριμένα (στον «Aθήνα 9,84»):


«Yπάρχουν άνθρωποι που δεν τους θέλει η κοινωνία, δεν τους θέλει το εκλογικό σώμα και παρ’ όλα αυτά βγαίνουν και μιλούν εξ ονόματος του ελληνικού λαού. E, αυτό δεν είναι ψώνιο;».
http://news.kathimerini.gr Μάρτιος 2004


Δηλ. για να καταλάβω αυτόν τον θέλει το εκλογικό σώμα ή
είναι κι αυτός μεγάλο ψώνιο όταν βγαίνει και μιλάει;

ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.