Αφήστε τις κουρτίνες και τις εξορίες και πέστε μας .. ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ;;

Είχαμε γράψει σε παλαιότερα άρθρα μας για τους "Big 5"   , για την"Επιτροπή των φίλων"..   , αλλά και για την Lazard  (Λαζάρου κατά τον Πετσάλνικο)

Tι είναι τώρα όλοι αυτοί θα μου πείτε;

Οι Big 5 είναι εταιρεία παροχής οικονομικών υπηρεσιών και το όνομά τους όπως θα είδατε, φιγουράρει στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης (ΠΣΑ). Αγνοείται η τύχη τους....

H επιτροπή των σοφών είναι φίλοι του πρωθυπουργού και οι περισσότεροι μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Αυτοί ήδη έχουν "διορισθεί" με απόφαση του πρωθυπουργού. Τώρα για την Lazard έγινε ολόκληρη συζήτηση στη Βουλή. Και αυτοί έχουν "προσληφθεί" για να μας βοηθήσουν !!!!

Στο σημείο αυτό δείτε σε μια συνέντευξη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου σε Σουηδικό κανάλι, τι λέει ένας από την "επιτροπή των σοφών" ο LEIF PAGROTSKY. 

Στο βίντεο (3:16) ο ίδιος ο LEIF PAGROTSKY, παραδέχεται ότι είναι στενός φίλος τού Γιωργάκη Παπανδρέου για πολλά χρόνια και ότι οι οικογένειές των έχουν στενές σχέσεις. Ακόμα ότι ο Παπανδρέου τον κάλεσε στην Ελλάδα για σύμβουλο του. Ανέφερε "'Εχουν προβλήματα μου ζήτησε να κατέβω μαζί με κάποιος άλλους..."


 
Φίλοι αναγνώστες, όπως καταλάβατε είμαστε ξέφραγο αμπέλι....  Όποιος θέλει έρχεται, τα "αρπάζει" και φεύγει.. 'Ετσι χωρίς πρόγραμμα.

Το θέμα είναι ότι αν σε αυτούς συμπεριλάβουμε και την ομάδα Ε.Ε και ΔΝΤ, μιλάμε για καμιά εικοσαριά, παρείσακτους-τσαντάκηδες που μας έχουν κατσικωθεί, και μάλλον ¨κυβερνούν την Ελλάδα".

Τι κάνουν όλοι αυτοί ειδικά οι μυστικοσύμβουλοι, από ποιόν παίρνουν εντολές, σε ποιον δίνουν αναφορά, είναι ένα ΘΕΜΑ και μάλιστα ΜΕΙΖΟΝ.

Υπάρχει όμως και μια άλλη παράμετρος: "ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ;" 

Εσείς που επαγγέλλεστε το "ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ", αφήστε τις κουρτίνες και τις εξορίες και πέστε μας για την ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ...

ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ;;


Σχόλια