Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

Συμφωνούμε κ.ΚαρατζαφέρηΝαι χρυσέ μου άνθρωπε, να γράφουν επωνύμως. Αλλά εδώ, βάλαμε χίλιες φορές την ουσία του θέματος, που είναι... το τεχνικό ζήτημα. Να το ξανα-εξηγήσουμε ακόμη μια φορά, με ένα παράδειγμα :
Φίλαθλος πηγαίνει στο μουντιάλ, στη Νότια Αφρική. Εκεί γνωρίζει τον Αχμέτ Ντουγάνι, κάτοικο Νότιας Αφρικής. Από ένα ιντερνετ καφέ, στήνουν ένα μπλογκ, το tragiko.blogspot.com (π.χ.) το οποίο είναι επώνυμο. Λέει: Υπεύθυνος blog: Ahmet Dougani και λέει αλήθεια! Μετά όποιος θέλει στέλνει e-mail στο ahmetdougani@gmail.com, και αυτό δημοσιεύεται αυτόματα ως άρθρο στο tragiko.blogspot.com. Δημοσιεύεται ένα άρθρο που σας βρίζει. Το blog είναι επώνυμο. Τι θα κάνετε;
Τι κερδίσατε;
Σκεφτείτε ήρεμα τη διαδικασία και κατανοήστε ότι δεν γίνεται τεχνικά να υπάρχει "υπεύθυνος" στα blogs και επωνυμία. Για τεχνικούς και μόνο λόγους. Υπεύθυνος είναι εκ των πραγμάτων η google inc. Δεν γίνεται αλλιώς....
Κάποια ιδέα για την επίλυση του τεχνικού ζητήματος; Έχετε; Αν δεν έχετε, μην το κουράζετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.