Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

Τα κάδρα της ιστορίας είναι έτοιμα να υποδεχθουν τους δοσίλογους....


Άρχισε ....η μάχη στη βουλή με θέμα την υποτιθέμενη σωτηρία της πατρίδος. Πατρίδα, μια λέξη που μερικοί κύριοι όπως ο κ Παπανδρέου και ο κ. Παπακωσταντίνου την θυμήθηκαν και την αναφέρουν μόλις τις τελευταίες ημέρες.... Η σωτηρία της πατρίδας λοιπόν κατά τον κ. Παπανδρέου, τον κ. Καρατζαφέρη και την κ. Μπακογιάννη περνάει μέσα από τα βάρβαρα μέτρα εναντίον της μεσαίας τάξης, εναντίον των Δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων, εναντίον των συνταξιούχων....

Σήμερα ψηφίζεται στην βουλή η μεγαλύτερη αδικία που έχει γίνει στον σύγχρονη Ελλάδα, την ίδια στιγμή που μεγάλοι επιχειρηματίες, εφοπλιστές, εκδότες, δημοσιογράφοι, golden boys, πολιτικοί με τα δικά μας λεφτά κάνουν επενδύσεις αγοράζοντας όσο όσο ακίνητα στο ακριβό Λονδίνο.

Τα κάδρα της ιστορίας κύριοι βουλευτές είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τις φωτογραφίες εκείνων που χωρίς ιδιαίτερη σκέψη και μόνο για κομματικό και ίδιον όφελος θα ψηφίσουν τα μέτρα του ΔΝΤ. Θα τους θυμόμαστε για πάντα ότι αποτέλεσαν τους νεκροθάφτες των ονείρων μας και των ονείρων των παιδιών μας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.