Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

Η Οικονομική διακυβέρνηση είναι ΕΔΩ !!

Δείτε τα πρώτα βήματα της Οικονομικής διακυβέρνησης.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση για να επισπεύσει τις ενέργειες και της διαδικασίες δημιουργίας της Οικονομικής διακυβέρνησης, δημιούργησε και Δύναμη Δράσης (Τask Force) .
Task Force λες και πρόκειται για πολεμική επιχείρηση (μπορεί και να είναι).

Δείτε σε αποκλειστικότητα το ξεκίνημα της Οικονομικής διακυβέρνησης και τους Βασικούς πυλώνες της !!
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τελευταίος πυλώνας-άξονας, που αναφέρεται στην Ενίσχυση της οικονομικής διακυβέρνησης.
  • Επίτευξη μεγαλύτερης δημοσιονομικής πειθαρχίας στην υλοποίηση των προϋπολογισμών, με ενίσχυση του συμφώνου σταθερότητας και ανάπτυξης.
  • Μείωση της κλίμακας και των διαφορών ανταγωνιστικότητας στα μέλη-χώρες, για ακόμη μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη.
  • Απόκτηση μηχανισμού χειρισμού κρίσεων όπως η παρούσα στην Ε.Ε
  • Ενίσχυση της Οικονομικής διακυβέρνησης σε θεσμικό επίπεδο !!!
Και για να μην ξεχνιόμαστε και λέτε ότι βγάζουμε πράγματα απ το μυαλό μας ...
Ας θυμηθούμε τι έλεγε ο πρωθυπουργός μας.
Στο βίντεο βλέπουμε τον Γιώργο Παπανδρέου πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό της Ελλάδας να ζητά Παγκόσμια Διακυβέρνηση ,απο το βήμα του συνεδρίου του Εconomist (George Papandreou - April 29, 2010 Economist Conference).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.