Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

Άλλο Παυλίδης, άλλο Μαντέλης-Ρόκος και άλλο Φλόκος


Ενώ το ξεκίνησε καλά ο Χατζηνικολάου για το μέγα-καραμπινάτο σκάνδαλο με την εκπληκτική ομολογία του Μαντέλη, ξαφνικά την γύριζαν την συζήτηση οι πέριξ αυτού, στο Βατοπαίδι στον Καραμανλή και τον Παυλίδη.

Μετά από την πρώτη πρόταση το γύρισαν στον Καραμανλή και το Βατοπαίδι... έκτοτε ο Τράγκας τηρεί σιγή ιχθύος και ξύνει τα νύχια του 
Ο Παυλίδης όμως τους πήρε τηλέφωνο και βγήκε στον αέρα, τα χώνει στον Κωνσταντάτο και ο Κωνσταντάτος την έκανε γυριστή....
Τι είπε εν ολίγοις:

ΞΕΤΙΝΑΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ  ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗ ΜΕ ΜΑΝΤΕΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ

«Άλλο Μαντέλης... άλλο Παυλίδης» τους είπε και δεν τόλμησε κανείς να του μιλήσει»

Άλλο Παυλίδης, άλλο Μαντέλης-Ρόκος και άλλο Φλόκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.