Tο έγγραφο για τον γαλάζιο υπουργό, είναι πλαστό ;


Δήλωση βόμβα έκανε προ ολίγου, ο επικεφαλής των βουλευτών της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή για την Ζήμενς, Κώστας Τζαβάρας
«Φοβάμαι ότι ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Βαλυράκης (αν είναι αυτός που σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται να κατέχει έγγραφο που αποκαλύπτει μίζα σε γαλάζιο υπουργό) άθελά του γίνεται διακινητής ή χρήστης πλαστού εγγράφου.
Επειδή είναι αδύνατο ο κ. Χριστοφοράκος να έχει δώσει το 2008 εντολή για πληρωμή μίζας σε υπουργό της τότε κυβέρνησης, αφού βρίσκεται εκτός Siemens από τις 15/12/2007.
Άλλωστε ο ίδιος ο κ. Χριστοφοράκος έχει δηλώσει ότι γινόντουσαν πληρωμές σε κόμματα και πολιτικούς μέχρι το 2006, καθώς δεν είχε τη δυνατότητα στη συνέχεια.
Σε κάθε περίπτωση, μετά το μείζον θέμα που δημιουργείται τον καλούμε να κατονομάσει τον «γαλάζιο υπουργό» για να τον καλέσουμε στην Επιτροπή και να τον εξετάσουμε.
Ζητούμε επίσης να κληθούν να καταθέσουν και οι δημοσιογράφοι που υπογράφουν το ρεπορτάζ»

Σχόλια

  1. Κύριε Παπανδρέου, γιατί οι εισαγγελείς δεν επεμβαίνουν για τόσο σοβαρό θέμα, πρωτοσέλιδο μάλιστα σε εφημερίδα μεγάλης κυκλογορίας;
    Είναι ή δεν είναι πλαστό το έγγραφο που παρουσιάζει σήμερα το Πρώτο Θέμα του Αναστασιάδη, δηλαδή ότι βουλευτής της Ν.Δ. πήρε μίζα από το Χριστοφοράκο;
    Επί πασόκ, τους κατάπιε όλους τους εισαγγελείς η βαρβαρότητα του Οκτώβρη;
    Εσύ έλεγες ότι θα φέρεις τη διαφάνεια και εμείς ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ.
    Στείλε τον εισαγγελέα και η δημοκρατία θα βγεί κερδισμένη.
    Εάν το έγγραφο είναι αληθινό θα ρεζιλέψεις τη Ν.Δ., εάν όχι θα κλείσεις μια εφημερίδα συκοφαντών από τα πρόστιμα και τις αγωγές.
    Η διαφάνεια θα δείξει την αλήθεια.
    Θέλεις ή δεν θέλεις να μάθει ο λαός την αλήθεια;
    Καλά, άνθρωπέ μου, δεν έχεις πιά ούτε τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.