Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

"Αγαπητέ" Αντόνιο....

Ο νέος πρόεδρος του Συμβουλίου των Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης Αντόνιο Μιλοσόσκι, κατά τη διάρκεια της πρωϊνής συνόδου, επέμενε και χρησιμοποίησε την ονομασία «Μακεδονική προεδρία», όρος που δεν χρησιμοποιήθηκε από κανέναν άλλο συμμετέχοντα υπουργό.

Οι υπουργοί που συμμετείχαν στις παρεμβάσεις τους προτίμησαν εκφράσεις όπως «αγαπητέ Αντόνιο» ή «κύριε Μιλοσόσκι «ή ακόμα FYROM, αποφεύγοντας τον σκόπελο, αλλά και διασφαλίζοντας έτσι τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Δώσε αέρα στο χωριάτη να σ΄ ανέβει στο κρεβάτι! ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.