Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΩΝ ΚΑΡΥΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ

karia

Η Περιφέρεια προσπαθεί να μπλοκάρει το νέο οικισμό στις Καρυές.
Αγαπητοί κύριοι,
Η Περιφέρεια προσπαθεί με μη νόμιμο και ανορθόδοξο τρόπο να μπλοκάρει την ίδρυση του νέου οικισμού στις Καρυές. Με τον τρόπο αυτό δημιουργεί πρόβλημα σε εκατό περίπου οικογένειες. Αντί να μας βοηθήσουν να μείνουμε στα χωριά, μας διώχνουν. Αντί να μας δώσουν χωράφια, μας τα παίρνουν.
Με τιμή, κάτοικος Καρυών Ολύμπου ... 

Δείτε και ένα καλό βιντεάκι...


Από:ΚΡΑΧΤΗΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.