Κυριακή, 30 Μαΐου 2010

Και το δούλεμα των νταβατζήδων συνεχίζεται…

Δημοσιεύθηκε από olympiada
http://1.bp.blogspot.com/_kONxc1ElMjk/TADTNzEDVTI/AAAAAAAA1rQ/0NgKMyxDC50/s1600/2905veto-megalo.jpgΠροκαλεί οργή και θλίψη. Όχι για την κουτοπονηριά τους που είναι προϊόν του τρόμου που τους διακατέχει βλέποντας την αφύπνιση του κόσμου και το αυξανόμενο μίσος προς τα πρόσωπα τους.
Προκαλεί θλίψη το πόσο ζώα μπορεί να μας θεωρούν ακόμα. Μας λήστεψαν αυτοί και τ’ αφεντικά τους, υποδούλωσαν τα παιδιά μας αλλά συνεχίζουν κανονικά να μας δουλεύουν έστω και αν πωλούν σκάρτα 25,000 φύλλα (όσοι οι ημερήσιοι αναγνώστες του Ολυμπία δηλαδή, οι μισοί του Ταχάλια, του antinews και πάει λέγοντας).
Οι καταστροφείς της Ελληνικής οικονομίας! Στο ίδιο πλάνο ο Σημίτης για τη Siemens και ο Καραμανλής για το …Βατοπαίδι!
Και βέβαια έχει ευθύνες ο Καραμανλής, γιατί δεν σταύρωσε τα καθάρματα της Siemens και των Ολυμπιακών έργων. Υπέκυψε στον εκβιασμό και πρέπει να πληρώσει γι’ αυτό.
Τι δουλειά έχει όμως βρε απατεώνες η καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας με το real estate του Βατοπαιδίου;
1. Οι ανταλλαγές ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ!
2. Το ΠΑΣΟΚ επιμένει να μην υπογράφει και επίσημα την ανάκληση τους!
3. Το σάπιο Ολυμπιακό ακίνητο ήταν ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ!
4. Και το νερό της Βιστωνίδας (που δόθηκε επί ΠΑΣΟΚ) δεν είναι του Καματερού.
Πες μας λοιπόν βρε “κουμπάρε” πως καταστράφηκε η Ελληνική οικονομία; Ποιόν κοροϊδεύεις;
Μήπως γνωρίζεις ΠΟΙΟΙ πήραν τα ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕΤΡΗΤΑ από την υπερκοστολογημένη Ολυμπιάδα; Μήπως είχες και κανέναν “κουμπάρο” ανάμεσα σ’ αυτούς;
Μήπως ήταν και κάποιοι βαρώνοι του τύπου που σας ταΐζουν αφειδώς;
Ποιοί έπαιρναν εργολαβίες και υπεργολαβίες τα Ολυμπιακά και τα υπόλοιπα δημόσια έργα;
Μήπως γνωρίζεις βρε κουμπάρε;
Μήπως ο κόσμος ετοιμάζεται να πάρει τη σανίδα;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.