Ασφαλιστικό, συντάξεις: Ρε, δεν πάτε στο διάολο !


Κανονική σύνταξη μόνο με 12.000 ένσημα !!! Με 9.000 ένσημα, θα παίρνουμε το ...40% της κανονικής σύνταξης !!!

Είναι ό,τι πιό ευγενικό θα μπορούσε να πεί κανείς στους εμπνευστές των ρυθμίσεων για το ασφαλιστικό, που όλοι θα ακούσατε σήμερα.

Αν δεν ακούσατε, ακούστε τι ζητάει η τρόικα ΔΝΤ,ΕΕ,ΕΚΤ (ο Λοβέρδος ισχυρίζεται ότι του το ζητάνε οι ξένοι, αλλιώς θα μας κόψουν ..το νερό απ'τ' αυλάκι):

-Όλοι (άντρες-γυναίκες), να παίρνουν σύνταξη στα 65.

-Πλήρη σύνταξη να παίρνουμε μετά από 40 χρόνια και αν δεν τα συμπληρώσεις να χάνεις 6% της σύνταξης για κάθε χρόνο, που δεν συμπλήρωσες μέχρι τα 40. Π.χ. ξεκινάς να δουλεύεις στα 35. Στα 65 σου θα έχεις 30 χρόνια δουλειάς. Άρα θα πάρεις 10Χ6%=60% !!!! μικρότερη σύνταξη.

Για να πάρεις κανονική σύνταξη θα πρέπει να έχεις 40 χρόνια πλήρους ασφάλισης (300 ένσημα το χρόνο). Σκεφτείτε πόσοι άνθρωπΈντοναοι στον ιδιωτικό τομέα, μπορούν να έχουν 40 χρόνια των 300 ενσήμων!!!! Ούτε ένας στους 100 !

Ποιά γυναίκα ρε, μπορεί να έχει 12.000 ένσημα ;;;;

-Χήρες κάτω των 50 δεν θα παίρνουν τη σύνταξη του άντρα τους!

Μιλάμε για εξωφρενικά απάνθρωπα μέτρα! Δηλαδή αν μια γυναίκα με 5 παιδιά στο σπίτι, 42 χρονών, χάσει τον άντρα της, δεν θα παίρνει σύνταξη μέχρι να γίνει 50 !

Αυτά δεν είναι μέτρα σοκ, δεν είναι ασφαλιστικός Αρμαγεδών, δεν είναι ανθρωποθυσίες, δεν είναι .....όποιοι χαρακτηρισμοί έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα.

Προς το παρόν, η μόνη αντίδραση που μπορεί να υπάρξει είναι αυτή, του τίτλου, προς τον εμπνευστή τέτοιων μέτρων (δεν ξέρουμε ποιός είναι):

ρε, δεν πας στο διάολο !

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_5746.html#ixzz0ovDQbpUO

Σχόλια