Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

Μηδέν εις το πηλήκιο

Τι' χες Γιάννη, τι' χα παντα, με άλλα λόγια δηλαδή ... μπορεί ο φίλος του Γιώργου να μιλά για επανάσταση στις σχέσεις Ελλάδας Τουρκίας αλλά ο Γιώργος, ... καθώς έλεγε "χος γκελντίν*" οι παραβιάσεις στο Αιγαίο συνεχίζονταν "κανονικά και με τον νόμο". Άρα τι καταφέραμε? Δια στόματος πρωθυπουργού ...

Η δικιά μας γνώμη? Το παιχνίδι ήταν στημένο διότι ουσιαστικά ούτε οι παραβιάσεις σταμάτησαν ούτε οι διεκδηκήσεις στην Θράκη. Και κάλεσε τους Έλληνες με τουρκική ιθαγένεια (ελπίζω κι εγώ να πάνε, ουδεμία αντίρρηση) πίσω στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.