Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

Επεισόδια στην ΕΡΤ

Πριν από λίγο αδιόριστοι εκπαιδευτικοί έκαναν κατάληψη σε στούντιο της ΕΡΤ διακόπτοντας το δελτίο ειδήσεων με τη Μ. Χούκλη.
Θέλησαν να διαμαρτυρηθούν στην Αννα Διμαντοπούλου που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γ. Πολίτη.
Φαίνεται ότι σιγά – σιγά ο κόσμος ξυπνάει και τότε ποιος πολιτικός δεν θα φοβηθεί.
Εμείς προβλέπουμε πολύ θερμούς μήνες με πολύ γιαούρτι και ξύλο…
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης που έφτασε στο σημείο και μπήκε στο κτήριο απώθησε τους εκπαιδευτικούς με αποτέλεσμα να γίνει συμπλοκή μικρής έκτασης ενώ περίπου 10 άτομα κατάφεραν να εισβάλλουν στο πλατό και να διακόψουν το δελτίο ειδήσεων που ήταν σε εξέλιξη.
Οι εκπαιδευτικοί παραμένουν στο χώρο και γίνονται διαπραγματεύσεις για την αποχώρηση τους
antinews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.