ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ.: ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ

Είναι γεγονός ότι δεν είναι λοβοτομημένοι όλοι οι πράσινοι bloggers.
Υπάρχουν και φωνές που βλέπουν την πραγματικότητα και δεν διστάζουν να την αναφέρουν.

Το παρακάτω κείμενο δεν το έγραψε κάποιος "αντιπολιτευόμενος" blogger...
Quote
Οι αχαμνοί κιότεψαν.
Οι κήρυκες των μεταρρυθμίσεων και οι εγγυητές-εξαπτέρυγα της νέας πορείας της χώρας,δεν αντέχουν την ρήξη με επαγγελματικές ομάδες-δεξαμενές προσωπικών ψήφων.
Ο κ. Καστανίδης δεν αποδέχεται την κατάργηση του ελάχιστου πλαφόν των αμοιβών των Δικηγόρων.Της ιδίας άποψης και οι κ.κ. Παμπούκης, Παπαϊωάννου, Πετσάλνικος με την σθεναρή υποστήριξη του αντιπροέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Βερβεσού,που προαλείφεται και για Διοικητής του ΙΚΑ.
Η κ. Κατσέλη άλλη διάταξη έστειλε στην Ευρώπη για το bake off ψωμί και άλλη καταθέτει στην Ελλάδα.
O κ.Παπουτσής ανησυχεί για τα πουλαίν που έχει προωθήσει στο υπουργικό συμβούλιο, ανησυχεί και για τον εαυτό του, μήπως ξεμείνει στην κοινοβουλευτική ομάδα και έχει αποδοθεί σε υπερασπιστή κάθε πικραμένου βουλευτή που ορέγεται υπουργικό θώκο.
Ο κ.Πάγκαλος όταν δεν κοιμάται αξιολογεί κατά το δοκούν και ξιφουλκεί κατά ανεμομύλων.
Η παρέα του γυμναστηρίου ασχολείται με τις επενδύσεις, συνέδρια, δημόσιες σχέσεις και την προσωπική της τύχη.
Κύριε Παπανδρέου, είστε στο Λίβανο,αλλά μην επιτρέψετε να γίνει Λίβανος η χώρα.
Η χώρα χρειάζεται αποφάσεις, η χώρα χρειάζεται πρωτοβουλίες. Η χρονική ανάσα που μας δόθηκε δεν είναι απεριόριστη.Τώρα απαιτείται δράση και ανάληψη ευθύνης δύσκολων αποφάσεων.
Κύριε Πρόεδρε,παρακαλώ να κυβερνήσετε.
UnQuote
Πηγή :ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ
Σημείωση Αντίλογου: Αγαπητέ blogger χωρίς ίχνος αντιπολιτευτικής διάθεσης δεν μπορούμε παρά να προσυπογράψουμε το κείμενό σου αυτό που αναδεικνύει την αγωνία όλων όσων νοιάζονται για αυτή την χώρα ... 
antilogos-gr

Σχόλια

  1. ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ;
    Τώρα που "αισθάνομαι" το σοσιαλισμό ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι με την ελεγχόμενη πληροφόρηση μέσα από τα ΜΜΕ που ελέγχουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες και εργολάβοι γίνεται προσπάθεια (θα έλεγα μάλιστα πολύ χοντροκομμένη) να παραπλανηθεί ο Ελληνικός λαός. Τα μπλογκς (και μάλιστα όχι όλα για να είμαστε ακριβείς) παρέχουν ελεύθερη πληροφόρηση σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στους νέους. Είναι φανερό ότι τους έχουν καθίσει στο στομάχι και απειλούν. Πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρξει συντονισμένη προσπάθεια από όλους τους μπλόγκερς ώστε να ματαιωθούν τα αντιδημοκρατικά αυτά σχέδια. Πρέπει επίσης να πάρουν θέση και τα κόμματα της αριστεράς. Γιατί σιωπούν εφόσον κόπτονται για δημοκρατία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.