Σάββατο, 29 Μαΐου 2010

Το γονίδιο της βλακείας!

Ως προς το πρώτο έμβασμα, των 200.000 μάρκων, ο Τάσος Μαντέλης παραδέχθηκε ότι ήταν «χορηγία» της Siemens για τις προεκλογικές δαπάνες του το 2000. Για το δεύτερο όμως, των 250.000 μάρκων, δεν έχει ιδέα: «Να το ψάξει η Δικαιοσύνη, να μάθω κι εγώ ποιος τα έδωσε», δήλωσε με ασύλληπτο κυνισμό στην κατάθεσή του. Αν -το τονίζω: αν- μία στο εκατομμύριο ο πρώην υπουργός λέει την αλήθεια, δηλαδή αν δεν γνωρίζει την ταυτότητα του «χορηγού», η Δικαιοσύνη έχει την υποχρέωση να επιληφθεί τάχιστα! Αν υφίσταται ένας τέτοιος άνθρωπος, που χαρίζει ένα τέτοιο ποσόν στον Τ. Μαντέλη και διατηρεί την ανωνυμία του, πρέπει να εντοπισθεί και να μελετηθεί από ομάδα ειδικών επιστημόνων. Ενδέχεται η έρευνα να οδηγήσει στην ανακάλυψη του γονιδίου της βλακείας. (Για να μην χρησιμοποιήσω άλλον, κοινότερο όρο και κατά πολύ προσφιλέστερο στους νεοέλληνες!..) Μια τέτοια ανακάλυψη θα είναι γεγονός παγκόσμιας εμβελείας και, οπωσδήποτε, θα συμβάλει στη βελτίωση της διεθνούς εικόνας της χώρας, σε μια εποχή που το έχει μεγάλη ανάγκη...
(Kαθημερινή)


online-press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.