Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

Ονόματα και αποδείξεις θέλουμε, βαρεθήκαμε τα μεγάλα λόγια...

«Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι. Δεν αρκεί το είναι,αλλά χρειάζεται και το φαίνεσθαι. Αν δεν υπάρξει παραπομπή τι νόημα έχει να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Γιατί όλοι λοιπόν πιθηκίζουμε;», είπε ο κ. Κακλαμάνης, αναφερόμενος στον έλεγχο του «πόθεν έσχες» κατά την προεκλογική περίοδο, γιατί έχει να κάνει, όπως είπε με το πώς κυκλοφορεί το μαύρο χρήμα.

 «Δεν μπορώ να βλέπω βουλευτές οι οποίοι μετά από κάθε προεκλογική περίοδο μπορεί να έχουν και κάτι στην άκρη. Δεν είναι δυνατό 20-30 καθάρματα, διότι και ο ελληνικός λαός έχει ένα ποσοστό καθαρμάτων, να αισθάνομαι και να θεωρούμαι ότι είμαι συνάδελφος τους. Δεν το ανέχομαι αυτό», τόνισε με έμφαση ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Καλά όλα αυτά, καλές οι βαρύγδουπες δηλώσεις...
Αλλά δεν φτάνουν κ. Κακλαμάνη, δεν φτάνουν τα μεγάλα λόγια και οι βαρυσήμαντες δηλώσεις.
Μας έχετε κουράσει, όχι εσείς προσωπικά, όλοι γενικά.
Αποδείξεις και ονόματα και στοιχεία θέλουμε, για να ξεχωρίσει όπως είπατε η ήρα από το σιτάρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.