Ένα καλοστημένο σχέδιο

 

Γράφει ο ΕΝ
Διάβασα μόλις στο (Defence Net) ότι τη Δευτέρα το απόγευμα οι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων ΌΛΩΝ των σωμάτων θα διαμαρτυρηθούν για ΠΡΩΤΗ φορά στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους για τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει η νυν ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Έμαθα ότι σήμερα το απόγευμα παραιτήθηκε ο διευθυντής Κλάδου Πόρων υποναύαρχος Στέλιος Φενέκος, “κάνοντας λόγο για απολυταρχική συμπεριφορά του κ. Βενιζέλου”, όπως αναφέρει στην επιστολή παραίτησης του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε σύσκεψη του Υπουργού με την ηγεσία των Ενόπλων δυνάμεων στην οποία ο Υπουργός εκφράστηκε με ειρωνικά και απαξιωτικά σχόλια για τα Σώματα.
Υπάρχουν πληροφορίες ότι στα πλαίσια της γενικότερης οικονομίας που θα μας επιβληθεί σκέφτονται να καταργήσουν τις Σχολές Ικάρων, Ελπίδων και ναυτικών Δοκίμων και να τις αντικαταστήσουν με Ανοικτό Πανεπιστήμιο (σ.σ τώρα τι εκπαίδευση θα γίνεται είναι άλλο θέμα…)

Υπάρχει στο διαδίκτυο ανώνυμη καταγγελία πιλότου (σ.σ. δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι επώνυμη…) που αναφέρει “δεχτήκαμε εντολή από την ηγεσία να ΜΗΝ αναχαιτίσουμε τουρκικά αεροσκάφη στα 6 μίλια του
Ανατολικού Αιγαίου” Και ταυτόχρονα σκέφτομαι ότι μέσα στο γενικό χαμό με το ΔΝΤ, χθες το βράδυ ο ΓΑΠ είχε συνάντηση στην Αθήνα με τον αντιπρόεδρο της Tουρκικής κυβέρνησης Αλί Μπαμπατζάν, ενώ ο Ερντογάν έρχεται στην Αθήνα με το μισό Υπουργικό του Συμβούλιο για επίσημη επίσκεψη στις 14 Μαϊου…
Να είναι όλα τυχαία?
Ή μπας και έχουν κάποιοι συμφωνήσει να γίνουμε αποικία των Τούρκων και δεν το ξέρουμε???
Γιατί τόσες πολλές συμπτώσεις μαζεμένες δύσκολο να είναι όλες τυχαίες…
Για καλοστημένο σχέδιο μου μοιάζει…

Σχόλια