Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα της ανάπτυξης και των επενδύσεων..

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας ανοίγει 75 νέα υποκαταστήματα Finansbank στην Τουρκία το 2010.
Η σημαντική παρουσία στη δυναμική αγορά της Τουρκίας θεωρείται ένα από τα ισχυρά σημεία της Εθνικής. Σημειώνεται ότι τα κέρδη του ομίλου για το 2009 διαμορφώθηκαν στα 971 εκατ. ευρώ (-37%), ωστόσο τα κέρδη της τουρκικής τράπεζας ανήλθαν στα 425 εκατ. ευρώ, αντιπροσωπεύοντας το 46% των συνολικών κερδών του ομίλου. Σημειώνεται ότι τα κέρδη της Finansbank ξεπέρασαν τα κέρδη της Εθνικής στην Ελλάδα, τα οποία περιορίστηκαν στα 398 εκατ. ευρώ (-57%).
Και για να μην ξεχνάμε : " Ο Husnu Ozyegin, ο Τούρκος μεγιστάνας ήταν ο ιδρυτής της τράπεζας Finansbank, την οποία πούλησε στην Εθνική Τράπεζα το 2006"
Επί "επάρατης Δεξιάς" δηλαδή...
Υπάρχει και αυτή η Ελλάδα της ανάπτυξης και των επενδύσεων..

Αυτές είναι επενδύσεις κ. Παπανδρεόυ, για να έχει και η Ελλάδα φωνή και λόγο στην Τουρκία.

 Δείτε το ενδιαφέρον Video


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.