Ο Πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου "ανακάλυψε" ΤΟΥΡΚΙΚΑ νησιά στο ΑΙΓΑΙΟ !!!

Ακούστε προσεκτικά τι λέει ο πρωθυπουργός μας, στο Video που ακολουθεί από το 2:57 μέχρι 3:06

"Να μπορούμε να μιλάμε μόνο για το ποσοι τουρίστες Τούρκοι και άλλοι από άλλες περιοχές της γης, θα έρθουν στα νησιά μας Ελληνικά ή Τούρκικα νησιά .." !!!!!

Αυτό είναι ανήκουστο, ανιστόρητο και ανεπανάληπτο

Ο Πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου "ανακάλυψε" και ΤΟΥΡΚΙΚΑ νησιά, στο ΑΙΓΑΙΟ !!!

Έλεος τι άλλο θα ακούσουμε.

Σχόλια

  1. μήπως εννοεί την ίμβρο-τένεδο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI PLAKA EXEI AFTOS EEEEEEEEEEEE !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BURU BURU BURU :) TON EAFTO TOUS POS BOROUN KAI KOROIDEVOUN ??????? H APOLYTH PARANOIA !!! GELAEI O KOSMOS MAZI TOU !!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΜΒΡΟΣ ΤΕΝΕΔΟΣ σου λένε κάτι;
    Σταματείστε αυτό το εθνικόφρων παραλήρημα με κάθε τι ξένο. Σας περνάει από το μυαλό ότι οι πόλεμοι σήμερα δεν γίνονται με όπλα αλλά με οικονομικά μέσα; Τουλάχιστον αυτοί ξεμπέρδεψαν με το ΔΝΤ. Εμείς τι θα κάνουμε; Θα ασχολούμαστε μια ζωή τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου; Αν είναι μάγκας ο ΓΑΠ ας τους κυρήξει πόλεμο κανονικό για να τελειώνουμε μια και καλή με την ιστορία αυτή με τους Τούρκους. Όμως είμαστε κοτούλες καθοδηγούμενες και σκιαγμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια διευκρίνηση για το προηγούμενο σχόλιο.
    Βεβαίως και υπάρχει η Ιμβρος και η Τένεδος.
    Αλλά κοίτα αγαπητέ φίλε αυτό: "Η 9η Οικονομική Συνάντηση Τουρκικών Παραλίων Αιγαίου και Ελληνικών Νήσων του Αιγαίου που διεξήχθηκε σήμερα (16/2/2010) στην Αθήνα με τη συμμετοχή 200 Τούρκων επιχειρηματιών και επικεφαλής τον υπουργό Επικρατείας της Τουρκίας".
    "Τουρκικά παράλια και Ελληνικά νησιά του Αιγαίου".
    Αυτός είναι ο επίσημος και σωστός όρος, εξάλλου αυτή την ορολογία χρησιμοποιούν και οι Τούρκοι....
    Έτσι θα έπρεπε να αναφερθεί ο κ. πρωθυπουργός στο θέμα και όχι να λέει:
    "Να μπορούμε να μιλάμε μόνο για το πόσοι τουρίστες Τούρκοι και άλλοι από άλλες περιοχές της γης, θα έρθουν στα νησιά μας Ελληνικά ή Τούρκικα νησιά .."

    Γιατί στην γλώσσα της διπλωματίας η όποια λέξη-έκφραση, ποτέ δεν ξέρεις, γιατί, πότε και πως πρόκειται να χρησιμοποιηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού τον ξέρετε τώρα τον ΓΑΠ. Με τα ελληνικά δεν τα πάει καλά. Πέσαμε να τον φάμε.
    Στα αμερικάνικα όμως σκίζει έ;
    chris

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.