Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Π. Καμμένος: Στοιχεία "Φωτιά" στα χέρια της εξεταστικής επιτροπήςΟ Πάνος Καμμένος, πριν λίγο στο ALTER αναφέρθηκε στις μίζες και στο ρόλο των Blogs στην ενημέρωση.

Μιλάμε για πάνω από 170 χιλιάδες σελίδες, στα χέρια της εξεταστικής.
Τα στοιχεία που αποδεδειγμένα εμπλέκουν δημοσιογράφους θα δοθούν απ΄ευθείας στην ΕΣΗΕΑ.
Υπήρχε μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων που μοίραζε λεφτά σε δημοσιογράφους. 
Είναι εταιρείες που βρίσκονται πίσω από την διαχείριση κρίσεων μεγάλων περιστατικών (Sea Diamond κλπ), οι οποίες αναλάμβαναν τον επηρεασμό των τοπικών κοινωνιών, για τον τρόπο χειρισμού και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν...
Αναφερόμενος στο πώς δίνονταν οι μίζες ο κ. Καμμένος είπε: "Έδιναν μίζες για να γίνουν κάποιες δουλειές με το "νόμο της Siemens" με 2 υπογραφές.
Είχαν ανοίξει μπλοκ εταιρειών στην Κυπρο, στο Dubai, παροχής υπηρεσιών και συμβούλων.
Oι εταιρείες αυτές έπαιρναν λεφτά και τα ξέπλεναν...
Χειμαρρώδης και αποκαλυπτικός όπως πάντα ο Καμμένος..
Όπως καταλαβαίνετε είμαστε εν αναμονή εξελίξεων και αποκαλύψεων που θα κάνουν αίσθηση, γιατί τώρα είναι η ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.