Η ξευτίλα στο μεγαλείο της


Το γραφείο του Ερντογάν τον Απρίλιο είχε τηλεφωνήσει στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και έκλεισε 58 δωμάτια για να μείνουν ο Τούρκος πρωθυπουργός και η παρέα του. Στις 7 Μαΐου οι άνθρωποι του Ερντογάν επικοινώνησαν με το παραπάνω ξενοδοχείο και ακύρωσαν τις παραπάνω κρατήσεις. Η αιτία;;; Ακούστε την και άμα θέλετε πιστέψτε την. Το διπλωματικό γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού εξήγησε στο ξενοδοχείο ότι το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών (βλέπε Δρούτσας) τους ζήτησε να αποφύγουν το κέντρο των Αθηνών, για λόγους ασφαλείας, αφού στην περιοχή γίνονται πολλές διαδηλώσεις και μπορεί να τους πάρει καμία αδέσποτη.
Με άλλα λόγια του υπουργείο Εξωτερικών ενημέρωσε επισήμως  την Τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα ότι το κέντρο των Αθηνών και η Πλατεία Συντάγματος είναι περιοχή που δεν μπορεί το Ελληνικό κράτος να ελέγξει.
Είπατε τίποτε;;

Σχόλια

  1. Ένα υπουργείο "χωρίς στερεότυπα" που κάνει ό,τι του σφυρίξει...
    όπως κι όλη η κυβέρνηση δηλαδή!
    Γειά σου ρε Δρούτσα your master voice!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.