Ο ΝΕΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ


Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ ιδιαίτερη φήμη ελευθερίας του λόγου, προστασίας του πολίτη από τα δικαστήρια και εύνομης άσκησης της εξουσίας από το κράτος.
Ο Έλληνας πολίτης είναι μονίμως εκτεθειμένος στις αυθαιρεσίες μιας διεφθαρμένης πολιτείας, στις πράξεις επίορκων κρατικών λειτουργών,  στους εκβιασμούς που απορρέουν από το κομφούζιο νόμων και στην μόνιμη απειλή αβάσταχτης ζημίας που απορρέει από την κατάσταση αρνησιδικίας, η οποία επικρατεί στην «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» εδώ και χρόνια.
Καθώς η χώρα έχει βυθιστεί στην χρεοκοπία και τις συνέπειες της — που, εντός ολίγου, θα είναι ανεξέλεγκτες — η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση του κυρίου Παπανδρέου αποκλίνει ταχύτατα προς επικίνδυνες ατραπούς σε μια εξόφθαλμη προσπάθεια να φιμώσει τις φωνές διαμαρτυρίας που την ενοχλούν αποκαλύπτοντας πτυχές της καθημερινής της πολιτείας, τις οποίες απαιτεί  διακαώς να κρατήσει πίσω από το παραβάν της επίπλαστης και πλαστογραφημένης «χρηστής» της διοίκησης.
Διαβάσαμε στον τύπο, παραδείγματος χάριν, ότι οι νυν οφιτσιάλοι μας, ενοχλημένοι βαθύτατα από την επιταχυνόμενη παρέμβαση των ελεύθερων Ελλήνων bloggers, προετοιμάζουν νομοθετήματα που θα επιβάλουν επιθετική προληπτική λογοκρισία και τιμωρία όσων καταδιώκονται και συλλαμβάνονται να δημοσιεύουν αποκαλύψεις εις βάρος των οφιτσιάλων.
Αυτά θα συμβούν σε χώρα-μέλος της (ήδη ανάπηρης) Ευρωπαϊκής Ένωσης των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και με πρωτοβουλία κυβέρνησης που σκίζει τα ιμάτια της για τις «δημοκρατικές» της ρίζες και τα επιτεύγματα του δήθεν «πρωτοπόρου» της «σοσιαλισμού» — και πάντοτε φυσικά με την φθαρμένη και διάτρητη δικαιολογία της ανάγκης «να μπει φραγμός στις ανομίες των συκοφαντών bloggers».
Δεν διατηρούσαμε ποτέ, ούτε διατηρούμε, αυταπάτες για την φύση και το περιεχόμενο της μεταχουντικής «δημοκρατίας» που επικράτησε στη χώρα μας, ούτε φυσικά για τα κίνητρα και τις επιθυμίες μιας βαθύτατα ανήθικης και απαξιωμένης πολιτικής τάξης (της ίδιας που επανδρώνει και την σημερινή
κυβέρνηση) η οποία έχει προ πολλού διολισθήσει σε οθωμανικές «λογικές» και ολοκληρωτικές διαθέσεις και μεθόδους τύπου πρώην ανατολικής Ευρώπης.
Τώρα όμως το μακάβριο αυτό πολιτικοοικονομικό κουκλοθέατρο που ήδη μας σπρώχνει στην τελική φάση της εθνικής χρεοκοπίας, απειλεί να μας σπρώξει και σε δρόμους που επιλέγουν, χωρίς δισταγμό, οι ψευτο-δημοκρατίες της Ασίας, τα φανατικά ισλαμικά καθεστώτα, τα απομεινάρια της κάποτε σοβιετίας και οι αφρικανικοί παράδεισοι του κοινοβουλευτισμού.
Οι ελεύθεροι ΄Ελληνες bloggers έχουν προκαλέσει την οργή και το μένος των οφιτσιάλων διότι επιμένουν να χτυπούν τόσο τον ολοκληρωτικό κυβερνητισμό που ήδη διαπνέει την χώρα μας, όσο και τα καθοδηγούμενα παπαγαλίστικα «μίντια» που, σε αγαστή σύμπνοια με τα κυβερνητικά επιτελεία, μας τροφοδοτούν καθημερινά με όργιο «αλήθειας» που δύσκολα αντέχουν ακόμη και τα πιο ακατονόμαστα παχύδερμα.
Παρακολουθούμε με απελπισία, αλλά όχι έκπληξη, την διολίσθηση της αυτιστικής μας «δημοκρατίας» προς το νέο αυτό Νέο Ολοκληρωτισμό με «σοσιαλιστική» καθοδήγηση μέσα σε συνθήκες ολοκληρωτικής οικονομικής κατάρρευσης.
Δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι η κυβέρνηση, πιασμένη στην μέγγενη της επικείμενης και με μαθηματική ακρίβεια προδιαγεγραμμένης κατάρρευσης, θα επιτείνει την πάταξη της «ανομίας», όπως αυτής των ελεύθερων bloggers, με ενέργειες απονενοημένες και στόχο την επιβολή της σιωπής με κάθε τρόπο και μέσο σε όσους και όσες εξακολουθούν να αντιστέκονται.
Έρχονται μέρες σκοτεινές.
www.rieas.gr

Σχόλια