Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Έτοιμη η τηλεοπτική συνέντευξη Καραμανλή

Τόσο καιρό ακούμε διάφορα για το πότε θα μιλήσει  ο Καραμανλής.
Έφτασε λοιπόν η ώρα που  ο Καραμανλής θα μιλήσει.
Η συμφωνία με γνωστό δημοσιογράφο μεγάλου καναλιού έκλεισε,η εκπομπή μάλιστα έχει μαγνητοσκοπηθεί και θα είναι έτοιμη τις επόμενες ημέρες η και ώρες να βγει στον αέρα.
Σύμφωνα με τα όσα έχουμε μάθει ο Καραμανλής...
θα είναι καταπέλτης για πολλούς,θα δώσει εξηγήσεις για όλα όσα του προσάπτουν.
Ας κάνουμε υπομονή και θα δούμε ακριβώς τι θα πει και για ποιους.

Υ.Γ. Και επειδή θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τους αναγνώστες μας η πληροφόρηση μας στηρίζεται σε φήμη που έχει διαρρεύσει από τον τηλεοπτικό σταθμό που θα γίνει η μετάδοσή της συνέντευξης.

citypress-gr

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.