Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

Μας περικύκλωσαν οι Τούρκοι ...

Ας μήν περάσει και αυτή η είδηση στα "Ψιλά"...

Οι φίλη χώρα Αλβανία (αυτή που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό μεταναστών στην χώρα μας...) έδωσε λιμάνι (με ΝΟΜΟ που ψήφισε το κοινοβούλιο της...) για .... προσωρινή παραμονή Τουρκικής ναυτικής μονάδας 1.125 ατόμων στα Αλβανικά χωρικά ύδατα με σκοπό "την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ του Τουρκικού και του Αλβανικού στόλου".

Παρατηρούμε λοιπόν ότι πλέον η Τουρκία αποκτά βάση και στην Δυτική Πλευρά της χώρας μας προφανώς για να εκτελεί "Αβλαβείς Διελεύσεις" και από εκεί...

Η απάντηση της Ελλάδας ποια θα είναι ;;;
Θα "Ενοχληθεί" η θα συνεχίσει την εξωτερική πολιτική "Business as Usual";;; 

antilogos-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.