Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Αυτή είναι η Επιτροπή Αξιολόγησης της Ν.Δ.

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά συγκροτείται η Επιτροπή Αξιολόγησης, που ήδη ανακοίνωσε στις πρόσφατες ομιλίες του.
Η Επιτροπή Αξιολόγησης αναλαμβάνει την αποστολή της διαρκούς αξιολόγησης και της ανανέωσης των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο ένα κόμμα αξιών και αξίων.
Στην Επιτροπή μετέχουν, υπό τη θεσμική τους ιδιότητα:

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής (σήμερα ο Λευτέρης Ζαγορίτης, το συνέδριο θα εκλέξει άλλον),
Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (σήμερα ο Κώστας Τασούλας),
Η Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας ‘’Κωνσταντίνος Καραμανλής’’ (σήμερα η Κωνσταντίνα Μπότσιου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.