Τους παρεξηγήσαμε...

Ακούω που λένε ότι ο Παπανδρέου είπε ψέμματα για τις κόκκινες γραμμές. Είπε ψέμματα ότι υπάρχουν κόκκινες γραμμές.
Μα δεν καταλάβατε. Οι κόκκινες γραμμές δεν ήταν για να μην τις περάσουν. Ήταν για να τις κόψουν σαν νήματα τερματισμού!!! Απλά τους παρεξηγήσαμε. Οπότε να το ξέρετε. Αν ακούτε για κόκκινες γραμμές από το ΠΑΣΟΚ να ξέρετε ότι κατά κει πάμε.
Τελείωσε. Για όλα φταίει ο Καραμανλής και η κυβέρνηση της Ν.Δ. Αφού και ο Λοβέρδος είπε σήμερα ότι στο χρηματιστήριο (σκάνδαλο του 1999) έβγαλαν λεφτά τα ταμεία. Με τα ομόλογα (επί Ν.Δ.) χάσανε!!! Αλήθεια τα ομόλογα όπως αυτά που πούλησε 7 μέρες μετά που βγήκε η Ν.Δ. ο δικός τους διευθυντής του ΠΑΣΟΚ που πήγε και φυλακή; 
Δεν θέλατε ρε βολεμένοι τις αλήθειες που έλεγε η επάρατη δεξιά και ο κακός Καραμανλής έτσι; Κανένα πρόβλημα. Αλλά μη βγει κάνας π.... και παραπονεθεί για το τι του κάνει το ΠΑΣΟΚ γιατί φίδι που τον έφαγε. Τα κεφάλια μέσα και σκάβετε...!!! Ειδικά αυτά που κάνει στους δημοσίους υπαλλήλους εγώ τα ευχαριστιέμαι. Κάθομαι και παρακολουθώ και γελάω με την ψυχή μου. Το ότι θα την πληρώνουμε και εμείς μαζί (γιατί έφαγαν το μέλλον μας) το γνωρίζαμε. Το λέγαμε, αλλά μας αγνοούσαν και έκαναν τα δικά τους. Ε τώρα... τέρμα. Φάτε σοσιαλισμό και... παντεσπάνι.


vaspers view

Σχόλια