Ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα;

Στο άρθρο μας 105 Δις από ΔΝΤ, "Oργανωμένο και προσχεδιασμένο έγκλημα";; είχαμε γράψει ότι, τελικά το ποσό θα δανειστούμε θα είναι πολύ μεγαλύτερο, από τo αρχικά αναμενόμενο και σχεδιασθέν. 

Η πληροφορία αυτή βασιζόταν:
Δημοσίευμα του Financial Post
-  Σε δηλώσεις  Γερμανών βουλευτών
-  Δηλώσεις του Στρος Καν μετά την ενημέρωση του Γερμανικού κοινοβουλίου από το ΔΝΤ
-  Αποκάλυψη του Γερουσιαστή Ron Paul και του  προέδρου της Κεντρικής τράπεζας της Αμερικής (Federal Reserve) Ben Bernanke. 
Δείτε τι λέει ο γερουσιαστής Ron Paul, σχετικά με τον δανεισμό της Ελλάδας, στο 2:36 του Video. "Θα πάμε από 10 σε 105 δις  ..., Γιατί ;;"
Τι έλεγαν όλοι αυτοί ένα μήνα πριν;
Ότι, το πακέτο βοήθειας, θα ανέρθει σε 100-120 δις ευρώ (133-160 δις $) στην επόμενη τριετία, έναντι των 45 δις ευρώ που είχε σχεδιασθεί να δώσει η Ε.Ε και το ΔΝΤ.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν όμως είναι αμείλικτα και εγείρουν και πολλά σοβαρά ζητήματα, για να μην μιλήσουμε για "οργανωμένο και προσχεδιασμένο έγκλημα".
 -  Πώς ήξεραν το Financial post, Γερμανοί βουλευτές, το ΔΝΤ, ο γερουσιαστής Ron Paulκ και ο Ben Bernanke, 2 βδομάδες πριν την υπογραφή της συμφωνίας βοήθειας, ότι θα δανειστούμε περισσότερα;
 -  Από ποιόν το έμαθαν ;
 -  H κυβέρνηση δεν το γνώριζε τότε;
 -  Ποια αξιοπιστία δείχνουμε σαν χώρα, όταν κάνουμε "μυστικές" συμφωνίες;
 -  Ποιος καθορίζει στην Ελλάδα την πολιτική που θα ακολουθηθεί και ποιος παίρνει τις αποφάσεις;

Σχόλια

  1. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ σε Εντεταλμένη Υπηρεσία.
    Ακόμη πιστεύετε οτι τόσα χρόνια
    έχουμε ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ; Δύο
    επεκτάσεις του ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
    ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.

    ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
    http://seegreek.blogspot.com/2010/05/blog-post_21.html

    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;
    http://seegreek.blogspot.com/2010/05/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.