Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

"Ευρωπαϊκές Πολιτικές για τις Πόλεις-Πόλεις του Μέλλοντος"Ομιλία της Λιάνας Γούτα  στην ημερίδα με θέμα "Ευρωπαϊκές Πολιτικές για τις Πόλεις-Πόλεις του Μέλλοντος" που διοργανώνει το ΤΟ.ΣΥ.Ν. Δήμου Καλαμαριάς, την Παρασκευή 14/5 ώρα 19:00, στο Διαβαλκανικό Κέντρο Νεότητας Remezzo Palace (Ν.Κρήνη). 

Στην ημερίδα θα μιλήσουν επίσης ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτων Αρσένης, η κα Μ.Τρατσέλα και ο κ.Χ. Καλογήρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.