Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

"Παράρτημα" του ΔΝΤ, η Ελληνική Κυβέρνηση και επίσημα;;Αυτό που βλέπετε είναι η ιστοσελίδα του IMF στα Ελληνικά ( http://www.imf.org/external/lang/Greek/np/exr/countryfacts/grc/index.htm )


Όπως βλέπετε στο σημείο που δείχνει το βέλος υπάρχει ο σύνδεσμος:   Ομιλία Παπανδρέου Click for 
more  που σε οδηγεί στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργού στο You Tube και μάλιστα στο Υπουργικό Συμβούλιο | 2.5.2010.

Τι δουλειά έχει να φιγουράρει στην σελίδα του ΔΝΤ η ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο;
Tι είναι το ΔΝΤ Ελληνική υπηρεσία; 
Λέτε ο πρωθυπουργός να "έφτιαξε" την ιστοσελίδα του ΔΝΤ; ή
Μήπως είμαστε και επίσημα Παράρτημα του ΔΝΤ;;;

1 σχόλιο:

 1. Πριν ένα χρόνο περίπου παπαγαλάκια των Μ.Μ.Α, ΜΈΣΩΝ- ΜΑΖΙΚΗΣ- ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ, κάτι εκπομπές με… ( τσαντίρια ) κάτι δημοσιογράφοι… ( βλάχοι ) και οι λοιποί πέριξ του σιναφιού, παραμονές ευρωεκλογών διαλαλούσαν ( μέσα από το χαζοκούτι ) στον ψηφοφόρο να μη πάει να ψηφίσει, να μη πάει να ψηφίσει, να μη πάει να ψηφίσει, να μη πάει να ψηφίσει, να μη πάει να ψηφίσει, και αποχή, αποχή, τα γνωστά, ακρίβεια, σκάνδαλα, κ.τ.λ.
  Και φυσικά τα πρόβατα με τις προτροπές των τσομπάνηδων, μέσα από τα …τσαντίρια και έξω από αυτά με τους…βλάχους δεν πήγαν να βοσκήσουν..εεε sorry να ψηφίσουν.
  Ε και τι έγινε;
  Οι Ν.Δ & ΠΑΣΟΚ πήραν πάλι από 8 έδρες και τα λοιπά κόμματα από 1-2 έδρες.

  Διότι άμα πήγαιναν να ψηφίσουν δεν θα ψήφιζαν τους 2 μεγάλους Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ από αγανάκτηση και αηδία και θα ψήφιζαν μικρότερα κόμματα και δεν θα έπαιρναν από 8 έδρες αλλά πολύ λιγότερες.

  Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΩΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ

  ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ( ΒΛΕΠΕ ΑΠΟΧΗ 40% ΠΕΡΙΠΟΥ )

  ΚΡΙΜΑ ΈΛΛΗΝΑ ΚΡΙΜΑ.

  ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.