Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Τι θα είναι ο ανεμιστήρας; Πίτσος;


Καλά αυτό που έχει γίνει με την ομολογία Μαντέλη είναι φοβερό. Τα έχει παίξει και σοκαρίστηκε όλος ο πολιτικός κόσμος από αυτά που γίνονταν ανάμεσά του και δεν το ήξερε.
Φανταστείτε, ακόμα και η Ντόρα Μπακογιάννη εμφανίστηκε συγκλονισμένη! Ακούστε και τη συνέχεια τι δήλωσε στους δημοσιογράφους.
«Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο κυνισμό, έχω βγει από τα ρούχα μου», αλλά από την άλλη ήταν ανακουφισμένη γιατί, όπως είπε, «ευτυχώς που προσωποποιούνται οι ευθύνες για να μην πέφτει λάσπη στον ανεμιστήρα για όλους τους πολιτικούς».

Είμαστε σίγουροι ότι και ο ανεμιστήρας που πετάει λάσπη Siemens είναι. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι Siemens στην Ελλάδα. Τηλεφωνικά κέντρα, πλυντήρια, στεγνωτήρια… Τι θα είναι ο ανεμιστήρας; Πίτσος;
Δρομολογητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.