Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

Σε ποιο κόμμα είναι βουλευτής, ο κύριος που μιλάει;;

"Η κυβέρνηση δεν έχει την εμπιστοσύνη σας είναι προφανές;"
"Η κυβέρνηση έχει την εμπιστοσύνη μας εκτός από την οικονομική πολιτική. Την εξουσία την έχει η ολιγαρχία και οι ιδιοκτήτες των media. Εγώ κάποιους κυβερνώντες μετά το ’99 τους έλεγα τροχονόμους. Έχουμε νεοαποικιακές πολιτικές..
Η αδυναμία της κυβέρνησης λοιπόν είναι το αποτέλεσμα και όχι το αίτιο.
Ήταν επόμενο, αφού η κυβέρνηση ανέχτηκε τη μη μεταφορά πλούτου στο χρέος και στο έλλειμμα και το κλείσιμο επιχειρήσεων......
Η χώρα θα μπει σε ύφεση, θα κλείσουν επιχειρήσεις και θα χαθούν θέσεις εργασίας. Θα έχουμε νέα φτώχεια, παλαιόπτωχους και νεόπτωχους…"

Ποιος τα είπε αυτά και άλλα πολλά;
O κ. Στ. Τζουμάκας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στο "Κόκκινο 105,5" πριν 2 ημέρες !!
Ακούστε όλη την συνέντευξη :

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.