Κυριακή, 30 Μαΐου 2010


Έτσι ακριβώς θα έπρεπε να είναι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων εάν είχαμε να κάνουμε με μία κοινωνία απαλλαγμένη από δοσίλογους, απατεώνες, λαδωτές και λαδωμένους. Μη νομίζετε ότι απέχει πάρα πολύ. Γυρίζοντας τους την πλάτη, θα καταλάβουν ότι δεν αξίζει να επενδύουν εκεί τα λεφτουδάκια τους διότι κανείς δεν θα τους πιστεύει. Έτσι θα μείνουν αποκλειστικά στις μίζες.
Τότε, τον λόγο θα έχει όποιος γράφει χωρίς σκοπιμότητα, με τα λάθη του που όμως δεν θα προέρχονται από υστεροβουλία. Αλλά κυρίως, την διάθεση για προσφορά στο σύνολο και όχι στους βιαστές του. Τότε μόνο, ο κόσμος θα επιστρέψει στις εφημερίδες αφού ξέρει ότι πραγματικά θα ενημερώνεται και δεν θα “εξημερώνεται”!
Άλλωστε, όλοι πλέον γνωρίζουν που πήγαν τα λεφτά.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.