Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

Ερντογάν: Τα πήρε όλα κι έφυγε...Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από χθες έχει κάθε λόγο να αισθάνεται σουλτάνος! Η επίσκεψή του στους Έλληνες υποτελείς του στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και ήδη έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα προς τη σύσταση της νεο-Οθωμανικής Αυτοκρατορίας του.
Πριν από την επίσκεψη πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν ότι υπάρχει ένα σοβαρό περιθώριο διαπραγμάτευσης εκ μέρους του Γ. Παπανδρέου και της κυβέρνησής του. Όμως τα κατεβασμένα σώβρακα που βρήκε στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας διέλυσαν κάθε παρόμοια αυταπάτη. Συμβολικότερος όλων ο Πάγκαλος, ο οποίος άρπαξε τον «φερετζέ» της μείωσης των εξοπλισμών για να κάνει μια ακόμη επίδειξη πολιτικού κυνισμού: «Νιώθω εθνική ντροπή να αγοράζουμε όπλα για φανταστικούς κινδύνους». Άλλο ντροπή, όμως, και άλλο τσίπα. Έτσι, κύριε αντιπρόεδρε;

H συνέχεια εδώ...


citypress-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.