ΜΑΝΤΕΛΗΣ: Τα συνηθισμένα !!!!

Το κορυφαίο με τον Μαντέλη το είδατε; μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο, "Εμπρόος" απάντησε αυτός, και τότε μια "άγνωστη φωνή" (προφανώς απ' το υπερπέραν) που μιλούσε αγγλικά, του πρότεινε να του κάνει μια χορηγία!! "τι ποσό" ρώτησε ο σοβαρός υπουργός, "το συνηθισμένο" απάντησε η "φωνή".

Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!

Θα μας τρελλάνουν εντελώς;; είσαι υπουργός και σε παίρνουν άγνωστες φωνές και κάθεσαι και μιλάς; και σου προτείνουν να σε χορηγήσουν και το δέχεσαι; γιατί να σε χορηγήσει Τασούλη μου; για την εμορφάδα σου; και τα πήρες τα λεφτά και δεν ξέρεις ποιος στα έδωσε;; 
Τι έδωσες εσύ πες μας και θα σου βρούμε ποιος τα έδωσε σε σένα. Εσείς, εκεί, οι αναγνώστες και οι blogers σας παίρνουν και σας άγνωστοι και σας χορηγούν στα καλά των καθουμένων;
Αλλά γιατί να μην το πει; αφού έχει βολευτική ασυλία, όπως και τα λοιπά ρεμάλια. Με το που μπαίνεις στο κοινοβούλιο παίρνεις αυτόματα το χρίσμα της ανεξέλεγκτης ασυδοσίας. 
Κλέψε, πούλα, ρήμαξε πρόδωσε, όσο είσαι κυβέρνηση είσαι καλυμμένος κι όταν δεν θα είσαι σημαίνει ότι θα έχει διαλυθεί η βουλή για να γίνουν εκλογές, οπότε παραγράφονται όλα και άσπιλη περιστερά ξεκινάς απ΄την αρχή για νέες περιπέτειες στην μαγευτική μιζούπολη. 

Αν σε πετύχουμε οι πολίτες όμως στο δρόμο ρε ξεφτύλα, γύφτουλα, τελειωμένε, θα σου τη δώσουμε την ασυλία και θα την βάλεις εκεί που πολύ καλά κατάλαβες. Αυτό όμως δεν σου περνούσε απ το μυαλό όταν έκανες το κονέ με τον "άγνωστη φωνή" έτσι;;
Μ΄αυτούς τους αυτοαποκαλούμενους "δημοκράτες" και "προοδευτικές δυνάμεις" που ψηφίζαμε καταλήξαμε σ' αυτή την αυτοαποκαλούμενη "δημοκρατία" του ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ

Αναγνώστης

Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΤΗ ΜΙΖΑ ΧΟΡΗΓΙΑ.
    (Αλήθεια, ποιό κόμμα έφτιαξε το νόμο περί παραγραφής των αδικημάτων των υπουργών, χε, χε;)
    Τάσος Μαντέλης, άλλο ένα καταπράσινο μπουμπούκι του σοσιαλιστρικού μπαχτσέ του πατέρα του Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη.
    ......
    Εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του.
    Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Κεφαλληνίας, με το ΠΑΣΟΚ το 1981.
    Ο μαντέλης (με μικρό «μ» και χωρίς κύριος):
    Διετέλεσε πρόεδρος του ΟΤΕ (1985-1988).
    Διετέλεσε πρόεδρος των ΕΛΤΑ (1985-89).
    Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Βιομηχανίας, Ενέργειας και Τεχνολογίας (1993).
    Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου της κυβέρνησης Σημίτη (1996).
    Διετέλεσε Υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (1997).

    Παραδέχθηκε ότι πήρε 450.000 ευρώ από τη Μίζενς αλλά διαμαρτύρεται διότι τη μεγάλη μίζα των 10 εκατομμυρίων την πήραν άλλοι πράσινοι.

    Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/#ixzz0p6P3Ntrt

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.