Τρίτη, 4 Μαΐου 2010

Το ΟΧΙ τείνει να πάρει πια κινηματικό χαρακτήρα.


Εκείνο που παρατηρείται τόσο μέσα από τη γνωστή δημοσκόπηση των Αδέσμευτων bloggers, που διεξάγεται διαδικτυακά, όσο και από τα σχόλια στα διάφορα blogs, αλλά και τις δηλώσεις των κ.κ. Καμένου και Νικολόπουλου, τα πράγματα δείχνουν ότι αρχίζουν να λαμβάνουν πλέον έναν κινηματικό χαρακτήρα, όμοιο με εκείνο της εκλογής του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Τα πράγματα στο κόσμο της Νέας Δημοκρατίας δείχνουν πλέον να ξεφεύγουν από...
οποιοδήποτε κομματικό έλεγχο και το ΟΧΙ τείνει να γίνει μονόδρομος.
Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα διαχείρισης αυτού του εκρηκτικού κλίματος, που τείνει να διαμορφωθεί.
Η δήλωση της κ. Μπακογιάννη σήμερα, μετά τη συνάντησή της με τον Αντώνη Σαμαρά, νομίζουμε ότι έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά και ενεργοποιεί και πάλι εκείνες τις κινηματικές δυνάμεις που ρίχτηκαν στη μάχη των εσωκομματικών εκλογών.

Από: ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.