Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010

Η Ελλάδα του "Μολών Λαβέ" και του "ΟΧΙ", έγινε η χώρα που "παραδόθηκε" άνευ όρων...

H Ελληνική κυβέρνηση έχει να αντιμετωπίσει τώρα ένα μεγαλύτερο εμπόδιο, το να πείσει τους Έλληνες να δεχθούν τα δρακόντεια μέτρα σε μια εποχή που η χώρα βρίσκεται ήδη στην αρχή μιας υποχώρησης.
Η δυσαρέσκεια της εξουσίας και το γεγονός ότι στους Έλληνες δεν αρέσει να τους αναγκάζουν να κάνουν κάτι, έχει βαθιές ρίζες στην ελληνική ψυχή και είναι εμφανής στην ιστορία της χώρας.
Ο Λεωνίδας έδωσε το 480 π.Χ., το παράδειγμα στην μάχη των Θερμοπυλών κατά της εισβολής περσικού στρατού.  Η απάντηση του βασιλιά της Σπάρτης, όταν του ζητήθηκε να παραδοθεί, μιας και είχε περικυκλωθεί από τον πολυάριθμο Περσικό στρατό, ήταν ένα τολμηρό “Μολών Λαβέ”
Οι Έλληνες, επίσης, πήραν άλλη μια γενναία απόφαση πριν από 70 χρόνια, όταν ο Ιταλός δικτάτορας Μουσολίνι έδωσε στους Έλληνες ένα τελεσίγραφο, να επιτρέψουν τις δυνάμεις του Άξονα να εισέλθουν στο ελληνικό έδαφος.
Ακόμη και τότε οι Έλληνες προτίμησαν να πάνε στον πόλεμο και είπαν το μεγάλο “ΟΧΙ”
Και καταλήξαμε σήμερα να έχουμε μια Ελληνική κυβέρνηση που παραδόθηκε αμαχητί, που δεν πάλεψε, και που αντί για όπλα πραγματικά είχε νεροπίστολο πάνω στο τραπέζι !!!
Μας ανάγκασαν να ξεχάσουμε το παρελθόν, την ιστορία μας, τις απίστευτες δυνατότητες της Ελληνικής ψυχής, την Ελληνική λεβεντιά και φτάσαμε να παρακαλάμε για δάνεια εξοντωτικά, για να υπηρετήσουμε τα ξένα συμφέροντα και να γίνουμε κράτος υπό κηδεμονία.
Τα κατάφερε ο πρωθυπουργός και έφερε την παγκόσμια διακυβέρνηση, την παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση του ΔΝΤ και της Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.