Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

Εξεταστική στη Γερμανία για την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ;;

Εξεταστική για την Ελλάδα;

 
Στη Γερμανία αυξάνονται οι φωνές εκείνων που ζητούν τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ και την κρίση του ευρώ. Ο ειδικός σε θέματα Οικονομίας από το Κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών Κάι Βέγκνερ λέει σε σημερινή του συνέντευξη στην εφημερίδα Bild ότι προφανώς η ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη έγινε στη βάση λανθασμένων δεδομένων και γι΄ αυτό θα πρέπει να εξακριβωθεί πώς έγινε αυτό, γιατί δεν το παρατήρησε κανείς και εντέλει ποιος φέρει την ευθύνη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και βουλευτές των Φιλελευθέρων όπως ο Όλιβερ Λούκσιτς, ο οποίος υπογραμμίζει ότι θα πρέπει να εξεταστεί και να διαλευκανθεί «η αποτυχία του κοκκινοπράσινου συνασπισμού (σ.σ. Σοσιαλδημοκράτες και Πράσινοι υπό τον καγκελάριο Σρέντερ) στο ζήτημα της ένταξης της Ελλάδας στην ευρωζώνη. 
Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.