Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

Το Θέμα στην Νεοελληνική γλώσσα : "Η σημασία της αυτομόρφωσης και της δια βίου μόρφωσης"


"Η σημασία της αυτομόρφωσης και της δια βίου μόρφωσης" είναι το θέμα που κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι που διαγωνίζονται στη Νεοελληνική Γλώσσα, σήμερα, πρώτη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων. 

Σχετικά βατό και "γνωστό", αν και κρύβει παγίδες σχετικά με τις δεξιότητες, θεωρείται το θέμα των πανελλαδικών εξετάσεων στην Νεοελληνική γλώσσα.
Παρόλα αυτά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα λόγω της ευρύτητας του θέματος και τυχόν παρερμηνειών, να οδηγηθεί ο μαθητής και εκτός θέματος.
 
Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις.

3 σχόλια:

 1. το "δια βίου" υπουργείο της πλάκας, χρειάζεται την αυτοδιαφήμισή του!!!!!


  Πλάκα έχει, πάρτε τους με τα κλούβια αυγά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το ονοματάκι της υπουργού, δεν εμπεριέχεται στον τίτλο του θέματος;;
  Γιατί;; αδικία δεν είναι;;;;

  Πόσο ρηχοί, πόσο ξετσίπωτοι, γίνανε!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Λ.Α.Ο.Σ- νεοΠΑ'ΣΟ'Κ στην εξουσία.
  Τι περιμένατε;
  Θέμα για το international Baccalaureate?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.