Κυριακή, 30 Μαΐου 2010

Η Ευρώπη (και όχι μόνο...) χρωστά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελλάδα...

Τα στατιστικά είναι ΑΜΙΛΕΙΚΤΑ...

Η τιμή του πετρελαίου παρουσίασε σε μηνιαία βάση, τις μεγαλύτερες απώλειες από το Δεκέμβριο του 2008!!!

Η πτώση της τιμής του μέσα στον Μάιο είναι της τάξης του 14% !!!

Συγχρόνως ΤΕΡΑΣΤΙΑ πτώση έχει παρουσιάσει και η Ισοτιμία του Ευρώ προς το Δολάριο φθάνοντας στο 1.270 από 1.604 που ήταν τον Ιανουάριο.

Η ανησυχία για το Domino που πιθανόν να προκάλεσε η κρίση στην χώρα μας έριξε τις τιμές των δύο πιο σημαντικών δεικτών.

Το πετρέλαιο  που στην Ευρώπη είναι στον μεγαλύτερο βαθμό εισαγόμενο δίνει σημαντική ανάσα στις οικονομίες με την πτώση της τιμής του , ενώ η πτώση του Ευρώ δυσκολεύει τις εισαγωγές που τιμολογούνται σε άλλο (πλην του Ευρώ) νόμισμα και συγχρόνως διευκολύνει τις εξαγωγές της Ευρώπης.

Η Ανάκαμψη της Ευρωπαϊκής οικονομίας επιταχύνεται ενώ το φρένο που βάζει η ανατίμηση του Δολαρίου στην ανάκαμψη των ΗΠΑ σημαίνει ότι δεν θα φύγει μπροστά αφήνοντας πίσω την Ευρώπη...

ΟΛΑ αυτά τα χρωστάνε στην Ελλάδα...
Ας πούν τουλάχιστον ένα Ευχαριστώ... 

antilogos-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.