Η ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται, αλλά κάποιοι στην Ελλάδα ΔΕΝ διδάσκονται και ΔΕΝ αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους !!!

Οι εικόνες των διαδηλωτών στην Ελλάδα για την οικονομική κρίση, μοιάζουν με αυτά που συνέβησαν στην Αργεντινή το 2001, όταν η χώρα χρεοκόπησε είπε η πρόεδρος της Αργεντινής. 


“Αυτές οι εικόνες που είδαμε στην τηλεόραση μοιάζουν τόσο πολύ με αυτές του 2001” , ανέφερε σήμερα, σύμφωνα με το Βloomberg,  η πρόεδρος Cristina Fernandez de Kirchner σε ομιλία της σε ένα προάστιο του Μπουένος Άιρες. 

Η Fernandez είπε ότι η συνταγή του ΔΝΤ και της Ε.Ε για τις περικοπές ήταν "σχεδόν ίδια" με αυτη που είχε επιβληθεί στην Αργεντινή κατά την διάρκεια της κρίσης.
“ Οι διεθνείς δανειστές που συνεχίζουν να δίνουν τις ίδιες παλιές συνταγές, ακόμα δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στον κόσμο,” είπε η πρόεδρος Fernandez.


Τον Δεκέμβριο του 2001, ο τότε πρόεδρος Fernando de la Rua παραιτήθηκε, ο κόσμος πέταγε πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις, δακρυγόνα, χημικά και πλαστικές σφαίρες χρησιμοποιήθηκαν κατά των διαδηλωτών στο Μπουένος 'Αιρες. Τρία άτομα είχαν σκοτωθεί στην πλατεία De Mayo έξω από το προεδρικό μέγαρο και 16 άλλοι σκοτώθηκαν σε διάφορα σημεία της χώρας"


Αυτά συνέβησαν πριν 9 χρόνια στην Αργεντινή και σύμφωνα με το άρθρο πολλές οι ομοιότητες στην οικονομική κρίση των δυο χωρών.
Η ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται, αλλά κάποιοι στην Ελλάδα ΔΕΝ διδάσκονται και δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους !!!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.