Παπανδρέου Παπατζή!

Κοινός τόπος εδώ κάτω μεταξύ των Ελλήνων  ανεξαρτήτου κόμματος είναι ότι η χρεοκοπία της χώρας και η έλευση του ΔΝΤ στην πατρίδα μας ήταν προσχεδιασμένη και εκτελέστηκε βάση εντολής που δόθηκε από τους Αμερικανούς και βρήκε συμμάχους τους βιομηχάνους. 
Και όλο αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το πάτημα του κουμπιού δημιούργησε ανακούφιση στις  εγχώρια αγορά και τηλεφωνήματα από το Λευκό οίκο.
Οπότε κύριε μου τι να  μας πεις για την ζωή σου;   Πως να κατευνάσεις τα πνεύματα.  Με τι αξιοπιστία;
*Το σύνθημα Παπανδρέου παπατζή ακούστηκε σήμερα σε όλες τις πλατείες της  χώρας.

Από: Το μεγαλύτερο blog της πόλης

Σχόλια

  1. Γιώργο παπανδρέου, είσαι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας των τεσσάρων αυτών αθώων ανθρώπων.
    1.Με το λαϊκισμό σου δεν άφησες τον Καραμανλή επί 5 χρόνια να πάρει οποιοδήποτε σοβαρό μέτρο για την οικονομία.
    2.Προεκλογικά φούντωσες τις προσδοκίες του λαού και έταζες λαγούς με πετραχήλια, παρόλο που ήξερες ότι δεν μας παίρνει.
    3.Κορόιδεψες το λαό που σε εμπιστεύθηκε και τώρα έρχεσαι, με τις πιό αστείες δικαιολογίες, να μας πείς ότι φταίνε οι κερδοσκόποι, οι γερμανοί, η νέα δημοκρατία και ένα σωρό παραμύθια της χαλιμάς.
    4.Επί 7 μήνες χασομεράνε τα υπουργεία σου και βυθιζόμαστε ακόμη περισσότερο στα σκατά του χρέους. Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να ελληνοποιήσουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
    5.Μας έχεις ρεζιλέψει σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα έχει γίνει κράτος-παρίας και παράδειγμα προς αποφυγή.
    Μέσα σε λίγους μήνες έχεις κάνει την Ελλάδα ένα καζάνι που βράζει. Έχεις στρέψει τους ιδιωτικούς υπαλλήλους εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων, έχεις στρέψεις του ελεύθερους επαγγελματίες εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων και έχεις στρέψει τους δημόσιους υπάλληλους εναντίον όλων.
    Έβαλες φωτιά στην Ελληνική κοινωνία.
    Για όλα τα παραπάνω, Γιώργο Παπαντρέου, είσαι ο ηθικός αυτουργός των χθεσινών επεισοδίων και βέβαια της δολοφονίας αυτών των 4 ανθρώπων.
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.
    Θα πληρώσεις, να μην έχεις καμμία αμφιβολία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.