Ιδού η ΑΠΟΔΕΙΞΗ: θα χρηματοδοτηθούν οι τράπεζες από το δάνειο !!!

Θα χρηματοδοτηθούν οι Ελληνικές τράπεζες, μέσα από το πακέτο-δάνειο.
Δείτε σε αποκλειστικότητα τι λέει, μεταξύ άλλων,  η επίσημη ανακοίνωση του ΔΝΤ :
"Ένα ταμείο οικονομικής σταθερότητας-που θα χρηματοδοτηθεί πλήρως από το πρόγραμμα- θα διασφαλίσει ένα ακλόνητο επίπεδο τραπεζικών κεφαλαίων"



Το πλήρες δελτίο τύπου του ΔΝΤ ΕΔΩ

Σχόλια

  1. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΟΜΩΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.