Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Τ. Μαντέλη


Με εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε, διετάχθη η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον πρώην υπουργό Τάσο Μαντέλη. Η διάταξη εκδόθηκε απο τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Ιωάννη Σακελλάκο.
Φαντάζεστε όμως να έχει φύγει από τη χώρα;  Στην περίπτωση αυτή θα έχουμε να κάνουμε με φιάσκο μεγαλύτερο από κείνο του Χριστοφοράκου.

antinews

Σχόλια

  1. Προσχεδιασμένες αποκαλύψεις και ελεγχόμενες "τιμωρίες" για την εκτόνωση του λαϊκού αισθήματος και για κάποια ικανοποίηση της τριμερούς. Είναι σίγουρο ότι έχει στηθεί ειδικό κονκλάβιο για την παραπλάνηση της κοινής γνώμης και των ευρωπαίων, στο κορυφαίο ζήτημα της κάθαρσης. Τα ίδια πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν τα χρόνια της ρεμούλας, είναι σήμερα στα κόμματα και στις επιτροπές. Είναι δυνατόν να επιδιώξουν κάθαρση; Eίναι δυνατόν να θιχτούν θεσμοί που εξυπηρετούν τεράστια συμφέροντα εντός και εκτός Ελλάδας; Διότι η ρεμούλα στην χώρα μας είναι θεσμός.
    Ιστορικά είναι διαπιστωμένο ότι οποιαδήποτε σοσιαλιστική έκφανση της δημόσιας ζωής, είναι στην πραγματικότητα ένας φερετζές στην θέση της μάσκας του ληστή. Εκτρέφει συμμορίες και κυκλώματα, κατεδαφίζει συστήματα αξιών, εξαχρειώνει τα πλήθη, και σε βάθος χρόνου οδηγεί την χώρα-θύμα, στην διάλυση. Η καταστροφή που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου στην Ελλάδα ήταν καθοριστική, η σημιτική συνέχεια ήταν αποτέλεσμα της έκπτωσης της πολιτικής ηθικής του συνόλου του πολιτικού κόσμου αλλά και των επιγόνων τους. Στην πραγματικότητα, μετά τον Ανδρέα ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα ήταν περισσότερο κόσμος μαφιόζων. Εντύπωση προκαλεί σήμερα η ευκολία με την οποία ο Μαντέλης ενήγαγε την Καθημερινή όταν αυτή φωτογράφιζε στο πρόσωπο του, τον Ρόκο.
    Σήμερα στην Ελλάδα διαγράφεται ο κίνδυνος να προσωποποιηθούν τα κόμματα γύρω από νονούς και να επιβάλλονται στον λαό με μεθόδους καμόρα. Ο πολιτικός λόγος εξατμίστηκε, η αξία του ακολουθεί τα ελληνικά ομόλογα. Εύχομαι να βγώ ψεύτης αλλά σύντομα θα μοιάζομε περισσότερο με Σικελία. Όσοι δεν είναι ενταγμένοι στην πολιτική συμμορία κάποιου νονού θα περιθωριοποιούνται μέχρις εξαφάνισης.
    Ο Α. Ρόκο βρέθηκε, οι, Αλ Καπόνε, Λάκι Λουτσιάνο, Φρανκ Κοστέλο, Βίτο Γκενοβέζε, Σάμι Γκραβάνο, Τζόζεφ Μπονάνο, Τζον Γκοτί κλπ κλπ, θα βρεθούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.