Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

Περί υπογραφών....


Διαβάστε τι δήλωσε μεταξύ άλλων χθες ο κ. Πεταλωτής στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Είναι γνωστό ότι έγιναν διαπραγματεύσεις. Οι διαπραγματεύσεις κατέληξαν σε ένα συγκεκριμένο μνημόνιο, το οποίο η ελληνική κυβέρνηση έχει υπογράψει με την τρόϊκα και μένουμε εκεί. 
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Φαίνεται ποια είναι η συμφωνία απ` τη στιγμή που υπάρχουν υπογραφές κάτω από το μνημόνιο. Όλα τα άλλα είναι αποκυήματα της φαντασίας όσων τα διαδίδουν.

Υπάρχει μια διαφορά κ. Πεταλωτή, το μνημόνιο το έχουμε υπογράψει ΜΟΝΟ εμείς.
Για την ακρίβεια ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο κ. Προβόπουλος το έχουν υπογράψει.
Πουθενά δεν υπάρχει υπογραφή της τρόικας (Ε.Ε και ΔΝΤ).
Όχι τίποτα άλλο για να ξέρουμε τι λέμε και να μην ψάχνουμε για συνυπεύθυνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.