Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

"Βαράτε" Αλλήλους ..

Η Άντζελα έφυγε..
Η Τζάκρη "βγήκε λάδι"..
Διαφωνίες υπουργών στο Υπουργικό συμβούλιο με την κ. Κατσέλη.
Ο Πετσάλνικος κατά Ραγκούση στην Βουλή για τον "Καλλικράτη".
Διαβάστε τι έγινε:
«Το θέμα είναι να δίνει κανείς την ψήφο του με την καρδιά του. Δεν σχεδιάζουμε και δεν αποφασίζουμε κάτι για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, αλλά για αρκετές δεκαετίες», ενώ "κάρφωσε" τον κ. Ραγκούση τονίζοντας ότι «κανείς δεν έχασε ακούγοντας, όχι απλά υποκρινόμενος ότι ακούει, αλλά πραγματικά».
Απαντώντας, ψύχραιμος αλλά ενοχλημένος, ο υπουργός Εσωτερικών είπε: «Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι είναι πολιτικά ορθό να υποσκελίζεται μια μεγάλη και κρίσιμη για το μέλλον της χώρας συζήτηση σε ζητήματα ειδικού ενδιαφέροντος».

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...
"Βαράτε" αλλήλους

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.